Jsem majákem

Jsem majákem

Anotace: i láska rodiče je láska

JSEM MAJÁKEM (5.2014 – 7.1.2016)

Jsem majákem,
v místě, kde pojí se s mořem zem
Stojím, svítím všem kolem.
Jsem majákem,
však neptej se,
co dělá mi to se srdcem

Vídám paprsky sluneční
kterak lámou se vodní hladinou
už moře nocí a moře dní
přestože pevně ukotven
točím se točím, tu za tou, tu za jinou
jen hledím v dál a dlouze čním
v místě, kde dělí se zem s mořem
nad starou známou skalinou
v mrazu noci, žáru poledním,
v prachu, touze umořen.

Moje milá malá, pohleď sem
to pro tebe jsem stále majákem
A až tvá bárka, co se šine
až ta po vlnách dopluje k jiné
zátočině pro tebe šťastnější
smutně posvítím ti na cestu
stát budu dál bez protestu
...pro dceru mou nejmilejší
Autor Jerry Lee, 07.01.2016
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Eriadar, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí