Snová

Snová

Anotace: V noci jsi byla má...

V noci jsi byla má
opět jsi přišla tak
jak máš to ve zvyku

Kučeravé zlaté vlasy
vlály plandavě větrem
a jen tak jsi se smála
Dlouze jsem se díval
do tvých modránek
a bylo mi jak kdysi

Objímali jsme se dlouze
naše těla byla zkřehlá
už je to přec chvíli
Chvíli jsme mlčeli
už je to přec chvíli
naše slova byla zkřehlá

Jen oddávej se touze
řekla jsi mi něžně
a tak jsme dál mlčeli
Rozkvétala ve mně
již přischlá duše
a polomrtvá láska

Přicházej prosím častěji
ač ve snu přijď tak
jak máš to ve zvyku

Autor Percles, 09.01.2016
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí