PoDoby

PoDoby

Snu se nepodobáš
- ale realitě rovněž ne.
Jsi studnicí mých nápadů
- snivých, láskyplných,
bolestivých i vznětných.
A teď mi pověz, co s tím...

Moři se nepodobáš
ale vodě rovněž ne.
A když řeknu, ať uděláš příliv,
stane se tak.
Možná z rozvernosti či z povinnosti
kdoví...

Vím, že se stáváš
a přitom nevíš, jak se stát.
Jsi malou mořskou vílou
a velkým jezerním sluncem.
A teď mi pověz, co s tím,
co s vroucím milováním...
Autor Zasněný básník, 10.01.2016
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: JSJ, enigman, Poetisa, Malá mořská víla, Zrzi, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí