Cesta

Cesta

Anotace: Vymyšleno na procházce :)

Jdu cestou a nevím kam vede
Nemám žádné tušení
Nade mnou je nebe
A slyším srdce bušení

V dáli svítí světla
Snad vidět jsem je neměla
Ta láska, co zdálo se, že kvetla
Když světla zhasla, láska zemřela
Autor kaCZenka, 07.02.2007
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí