0:27

0:27

Anotace: Sám

Beru pero papír je to pro mě výslech,
v tomhle duetu jsem to byl já, kdo chtěl víc než,
abys žila jen v mé dece
a přece - poznamenala si mé srdce.

 

Měla jsi říct hned,
že jsi tu jen abys křičela mé jméno
znova - opět
nepřijmout věno,
ani oslovení "Ženo", hovno!

 

Jsi růže, co lhala o jedinečnosti,
jsi růže, co lhala o věčnosti,
jsi růže všech, jsi růže společnosti.

Autor Jayra, 11.01.2016
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrzi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když večer nemůžeš usnout a jediný, co tě vzdaluje od spánku je tužka a papír,tak to chápu, tak to má největší sílu

11.01.2016 19:22:24 | MLADÝ BÁSNÍK

muza je v tu chvíli nejmocnější

11.01.2016 19:49:54 | Jayra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí