Od Tebe pro Mě

Od Tebe pro Mě

Anotace: .

Nevadí, že Tě bolím,
je to poctivá bolest,
teprve teď jsi lidská,
žádná bez duše nicka.

To já Tě stvořil,
vtiskl polibky můzu,
uhnětl v hřích,
dal ochutnat hrůzu.

Roky testoval,
jizvy páral a sešíval,
nadějí krmil hubené údy,
když už jsi nevěděla kudy.

V noci lámal Tě v pase
vzlyky,
dokola zase
ošetřoval rány mastí od cikánky
obrušoval hrany.

Dělal jsem to pro Tebe,
aby jsi byla silná..z ledu
až přijde zas ten,
co smáčí šípy v medu,
v lásce naoko
hladce
odmítnout sladce.
Pro pravé hořet a už se nespálit...
Autor Althia, 11.01.2016
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, MARKO, Papagena, Jayra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nektere pasaze jsou zvlastne uchopene, gartuluji.
Marty emeritni bonvivan

14.01.2016 21:41:05 | kudlankaW

Zvláštní. Obsahem, jazykem, vším ...

11.01.2016 20:04:34 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí