Setkání

Setkání

Anotace: kukk

Jsou to dva roky, co se potkali.

Občas si volali, občas si napsali.
Tajně ho miluje, ve snech ho potkává,
jen za kamaráda ho však dosud mívala.

Teď se to změnilo, už je to jiný.
Všechno mu řekla, o všem si promluvili.
Hned za ní přijel, ven spolu šli,
my jsme ti dva, kteří se sešli.
Autor kikusa, 07.02.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí