Vrany

Vrany

Anotace: Táto básen opisuje stručne moje pocity až veľkej nádeje následne sklamania

Krákajúce vrany,
stojím na vrchole hory.
Zavolaj mi o 3 v noci.
Možno stihnem zdvihnúť.
Viem, že nezavoláš.
Už len jeden krok k tomu byť mŕtvy.
Prosím zavolaj.
Pretože posledný krát tu budem takto stáť.
Zajtra ti budem pri nohách ležať.
Kma budeš chcieť pobozkať-
schyť mi hlavu a pobozkaj.
Ups, neskoro.
Autor noel, 13.01.2016
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí