Sbohem

Sbohem

Anotace: ...

kam jsi mi zmizel, kam jsi šel
že nezanechals pro mě ani slůvko
což jsi mé volání neslyšel
ty hloupý a nenasytný mluvko
ztratil jsi hlas?

ty hloupý a nenasytný lháři
básníku lásek zkamenělých
nadarmo v tvojí bledé tváři
i kapku citu hledala bych
i pouhou kapku

co lásky vykvetlo z tvých úst
celý sad, celá pole, lány
však nebylo jim dáno vzrůst
by uzdravily srdce rány
zašly bez plodů

ach, můj rozmarný příteli
přichází zima, cítím chlad
a brzo čas nám zavelí
koně na cestu osedlat
a říct si sbohem
Autor RyxiraAmyGinger, 13.01.2016
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, enigman, Akrij8, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umění je říct si sbohem v dobrém.
Krasně toužíš nad koncem.

23.02.2016 22:01:01 | Danger

ztráty a nálezy...

19.01.2016 23:09:49 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí