Každý

Každý

Anotace: Láska k životu, láska k člověku... jen si vybrat

Každá sekunda jako den,

každé mrknutí jako sen.

Chceš víc, ale nevíš jak,

slunce zachází za temný mrak.

 

Každý smutek jako drén,

každá radost úsměv jen.

Paprsek na znak prosvitne,

láska k jednomu procitne.

 

Každá lež chladnost krve,

každá pravda chrání druhé.

Mlčet, značit nebo říct,

toť otázka, co chceš mít.

 

Každý dotek lístek růže,

každá bolest bít se může.

Pocity neb kulinářská směs,

rozsudek nad životem vznes.

 

Každý strach vylité víno,

každé štěstí přátelské kino.

Nepovíš ty, tak někdo jiný,

doufaje bude stejně milý.

 

Každý stesk promarněný čas,

každá družnost objetí zas.

Vliv ostatních nepomůže,

déšť vstřebává se do mé kůže.

 

Každý život slunce však,

každá smrt jako těžký mrak.

Pro můj osud nedělej drahoty,

poté můžeme být jako já a ty.

Autor suzuki.mel, 17.01.2016
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí