Můj první polibek

Můj první polibek

Anotace: O mé první lásce, báseň vymyšlená, inspirace pro nějaký sloh do školy :-).

Začal jsem býti hvězdou, která neměla svůj cíl dán,
Já brodil se temnou stezkou, bez ženy, nemilován
Narážel jsem stále denně, na různé typy lidí,
tu spatřil jsem slečnu na seně, snad na ní něco vyslídím,

Nežně jsem se vkradl za ní, s plánem že si lehnu na ní,
Avšak ona otočila se ke mně zády, prý už nechce žádné kamarády,
Svůj život prý dala jedinému muži, on však již umřel a teď ji to souží,
Musel jsem však zakročit, já obrátil ji ke mně čelem,
Hodlal jsem si posloužit, našpulila totiž pusu a řekla: "Polib mě, dělej !! !"

Přece jen já odvážil se tu spanilou dívku políbit,
Jen jsem doufal, že se jí to líbilo, snad dokázal jsem se zalíbit.
Skončilo to hezky, v posteli, tak jak jsem si přál.
Povídali jsme si anglicky i česky, zbytečně jsem se bál :).
Autor boneslash, 17.01.2016
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí