Anděl II.

Anděl II.

Anotace: ...

Kouzlo křídel andělových
srývá láska před rozedněním,
v polibcích milenců svítá nový den,
v náručí chmýří dřímá náš sen.
Nechci víc, než nikdy nekončící krásnou chvíli,
tu mezi otevřením tvých zasněných očí,
tu chvíli těsně před rozedněním,
kdy slétáme znovu na zem.
Autor Andee, 07.02.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí