Dívka z nebes

Dívka z nebes

Anotace: Milostná báseň na dobrou noc..

 

Je tu noc a hvězdné nebe               
dnes vyšli prý jen pro tebe

na obloze čekají
místečko ti nechaly
až půjdeš prý spát
a s nimi si hrát
zářit budeš černou tmou                    
svoji krásou nesmírnou
já budu koukat z okna do záře
co svítí mi do tváře
chci tě nocí provázet
přímo s tvého polštáře...
Tak snad usnu za chviličku
natáhnu se pro hvězdičku
pro tu holku vesmírnou
budeme tančit po obloze
velkou jasnou tančírnou
až do rána než zas vyjde sluníčko
posílám ti pohlazení
a tohle krátké psaníčko
tak ať se dnes pěkně spí
tvá mysl o krásných dnech sní
snad políbení nejsladší
asi jedno nestačí
tak přeji ti má drahá sladkou tichou Dobrou noc
mé srdce ví že si ta pravá proto tě chci a to moc...

 

 

Autor Reverus, 19.01.2016
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: loverose91, Markvart
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí