Pořád mě bavíš

Pořád mě bavíš

Anotace: Pořád mě bavíš, tak jako včera, zítra, dnes.. pořád mě bavíš, víš jak to dělat a jak mě vynést do nebes. Pořád mě bavíš, ač se to nezdá, i přes těch pár let proluky, pořád mě bavíš, jsi moje hvězda, co dosáhne až za mraky.

Jako kdyby jsme se viděli včera,
vzpomínáš..
Oranžová bunda, taška přes rameno,
oholená tvář.

Pak co si budem povídat,
bylo to hezký i smutný,
baví mě na to vzpomínat.

Dny plynuly a roky taky,
stalo se hodně věcí,
netřeba zvedat zraky.

Dnes jsme každý jinde
a přesto, když Tě potkám,
mé srdce zaplane.
Ať chceš nebo ne,
už to tak zůstane.

Přeju Ti ať nalezneš své štěstí,
dětí ještě pět a vyřešené resty.
Mám Tě pořád ráda, doufám, že to víš
a máš mě též v srdci,
jen o kousek níž.
Autor grázlík, 19.01.2016
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí