Momentka

Momentka

Anotace: ...

Zachyť do sklíčka
nového objektivu
svět co hýčká víčka
osmý ze světa divů.
Devátý byla bys sama
Eva od Adama
konec i začátek
cesta nazpátek
film bez reklam
má vstupenka do pekla
pocta panu Hraběti
louka plná kopretin
a všechny barvy tulipánů
"Dobrou noc" k ránu
a že jsem taky byl...
Z těchhletěch chvil
teď báseň tvořím
můzou obklíčen
Tobě se dvořím
básní o všem a o ničem
Autor Madanik, 19.01.2016
Přečteno 386x
Tipy 13
Poslední tipující: mirecek, Dreamy, adaj, VEDz RVAHEs, zelená víla, Kett, Jort, AndreaM, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné

23.01.2016 16:34:45 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí