Otroci duhy

Otroci duhy

Anotace: :-)

Ztratili jsme se 

v duze

v duze, kam slovo IN

zavítává bez pozvání...

 

Zamotali jsme se 

do rukou prokletých 

těch, pro které jen jedna láska 

vítězí..

 

Pohrdají naši existencí

znásilňují s pocitem vysvobození

spřádají sítě

pro ty nejslabší...

 

Jsme vězni ve svých hlavách

Jsme vězni v hlavách cizích

Jsme vězni, co se láskou nahlas nechlubí

ač vykřičet ji 

někdy

chtěli by

 

jako všichni ostatní....

 

 

 

 

Autor Woski, 20.01.2016
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: boruvka175, Olex, Akrij8, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí