Chyby

Chyby

Anotace: Všichni si chceme něco pamatovat a zároveň zapomenout...

Chci se skrčit v koutě a plakat
Přísahám, že za všechny své chyby platím
Ostatní by měli radostí skákat a tropit žerty
Jak strašně moc se budoucnosti bojím
Jednou nebudu ani já ani ty
Jednou tě ráno neuvidím a zbudou jen vzpomínky
Mimo mé kostlivce ve skříni, kteří se hlásí o své slovo
Nebude nic připomínat to, co mě budí ze spaní
Oči mám zavřené jen na oko, vybavuji si vůni toho večera
A hrubost tvých dlaní
Autor kiksik, 21.01.2016
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Aiury, Kapka, Zbynislaw Thinkiewicz, boruvka175, Frr, enigman, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to platí...pro každého...

21.01.2016 19:02:57 | enigman

Oči mít zavřené jen naoko.. Fajn obrat ;)

21.01.2016 18:49:05 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí