básník

básník

Anotace: ====

v hlubinách moří
a vysoko v mracích
má láska hoří
a pořád se vrací



jste křehký básník a poeta
jste loď do které teče
jste veselý klaun a popleta
jste do ticha bouří vlečen



sluší vám ten rým
když slovo slzu polkne


a já už dobře vím

co s duší

když zmokne

 

 

Výsledek obrázku pro poezie

Autor Akyš, 23.01.2016
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Jort, boneslash, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí