Jsi pro mě vším ...

Jsi pro mě vším ...

Anotace: bez tebe bych nebyl

Jsi pro mě vším,
Myslím na tebe ve dne,v noci,
Myslím na tebe i když spím,
Myslím na ty tvé krásné oči.

Myslím na tvůj krásný smích,
Myslím na to jak se se mnou směješ,
To je pro mě totiž přepich,
Ten pocit mé srdce hřeje.

Neumim si představit kdyby si tu nebyla,
Kdyby si nebyla se mnou,
Kdyby si nežila,
Nechci na to pomyslet už ani jednou.

Ty tu totiž jsi,
A jsi tu doufám pro mě,
Jsem šťastný když „sladce spi“,
Když to říkám tobě...

Bez tebe už to prostě nejde,
Chci už jen s Tebou být,
Když se budem hádat,počkáme až to zase přejde,
A budem spolu zbytek života žít.
Autor Kamen s.r.o., 07.02.2007
Přečteno 1917x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí