Miluji

Miluji

Anotace: tebe a jen tebe

Jak měsíc rozzáří noční oblohu,
Tak tvůj úsměv pohladí mou duši,
Za tebe děkuji Pánu bohu,
Miluji tě od paty až po uši.

Nemusím se dívat na nebe abych viděl dvě hvězdičky,
Stačí se podívat na tvé krásné oči,
Kterými nahlédnu do tvé dušičky,
A nechám tam vzkaz že tě miluji ve dne,v noci.

Miuji tě víc a víc,
Je to krásný cit,
Snažím se ti tu jen říct,
Že s tebou je mi prostě líp.
Autor Kamen s.r.o., 07.02.2007
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nemam slov, proste skvele dilo...

10.02.2007 15:40:00 | Terez...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí