Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: vracejí se a nikdo je nevolal...

Každá vzpomínka na tebe mě bolí,
tak proč na ně myslím to o to tolik stojím?
Spoustu míst mi tě připomíná,
těžko se na velkou lásku zapomíná!

...pořád se moc trápím,
kdybych mohla tak se k tobě hned vrátím.
Lásko moje zbořil se mi svět
a já nevím jak ho znovu postavět!
Autor Kariš, 07.02.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

rozumím Ti..

07.02.2007 21:51:00 | Najlin

moc pekna...

07.02.2007 21:18:00 | Marketuli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí