Beznadějná

Beznadějná

Anotace: Když víš, že už je pozdě...

Píšu teď naposled, srdce mi praská,
nikdo mi neřekl, jak bolí láska,
první se ztrácí, v další už nevěřím,
prý ho mám pustit, uvolnit z otěží.

Snaha se cení, ne snaha milovat,
vztah už je naostro, nelze v něm chybovat,
jeden krok vedle, všechno je v sázce,
tak co je krásného na téhle lásce?

Kdybych tak mohla vrátit čas zpátky,
napravit všechny chyby a zmatky,
milovat míň a víc věřit sobě,
líp přežít v týhletý zkurvený době.

Já mu však dala všechno, co mám,
víc, nežli sobě, věřila NÁM,
nikdo z nás nemůže za tenhle skrat,
vždyť on mě přeci jen vážně měl rád.

Cit z nás už vyprchal, šílenství z lásky,
vztah nám teď maloval jen smutné vrásky,
třeba to vážně, čas trochu zhojí,
třeba nám jednou, zas cesty spojí...
Autor gabajzz, 31.01.2016
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Freak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vše láska dokáže...někdy smutek a někdy i veselé koláže..

17.06.2016 10:40:45 | JSJ

Všechno slepený, je křehčí a taky...:-)

31.01.2016 15:21:47 | xlps

Super :)

31.01.2016 15:03:03 | Freak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí