ulice

ulice

Anotace: ..takové toulání..

Kličkuji ulicemi beze jména
a jedna Tvoje jméno nosí,
stejně jak ona krásná žena,
má zvláštní kouzlo v sobě, či co si,

slova zdají se pak býti zástěrkami
k činům, které jednou poplynou,
ve chvíli kdy budeme spolu sami,
budem jednou jedinou tou rovinou,

rovnicí co známá, bude míti jména ,
jeden muž a krásná žena,
a třeba někdy do svítání,
prožijou slastné milování...
Autor chalcedon, 07.02.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi...

07.02.2007 22:01:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí