Pohlazení

Pohlazení

Anotace: co na to říct, snad že je zase podle skutečné udalosti

Sedíš tu přede mnou,
díváš se na mne,
rty plné slovíček,
smějí se na mě.

Teplo tvých dlaní
cítím hluboko ve mě,
nevnímám okolí,
jsi světlo mé ve tmě.

Tvůj hlas už zmizel mi v dálce,
hladím tě po vlasech,
jak po hebké látce,
cítím tvou vůni, jsi nejhezčí kytička
v mojí zahrádce.
Jsi asi jediná, co pohladit nechce.
Autor Diablek, 07.02.2007
Přečteno 707x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nechtěla pohladit?

09.08.2007 23:38:00 | kukaska

Krasne pohlazeni chci takyyyyy.

11.02.2007 22:18:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí