Zdeněčkovi...

Zdeněčkovi...

Anotace: (26.1.2016) opět jedna zamilovaná...

Udělám pro Tebe první i poslední,
vše, co Ti na očích vidím...
Prožívám s Tebou dny všední i nevšední,
to je tím společným žitím...

Peču a vařím, starám se o Tebe,
Natálku vyvenčím ráda...
Poklidím, vyperu, bojím se o Tebe,
už Tě neberu jen jako kamaráda...

Slovíčko pochvaly, objetí něžné,
pusu či polibek dostávat denně...
Chtěla bych aby to bylo tak běžné,
aby náš vztah trval každodenně...

Když se Ti nedaří, vždy stojím Ti po boku
věřím Ti víc než komukoliv jinému...
Ve chvílích nejtěžších chci držet Tě za ruku,
setřít Tvé slzy a světu celému...

...říct, jak moc miluji Tě...
Autor B.a.r.b.a.r, 01.02.2016
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poezie neni jen o rýmech, slečno.

03.02.2016 22:28:49 | DonBirell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí