Krb

Krb

Anotace: Co tě připomíná?

 

 

Někdy

Se mi stýská. 

Z plamenů zbrklých

Jak tvý ohnivý řeči, 

Sálá žár tvé připálené vášně.

V krbu praská 

Dozvuk posledních dní

Těch smutných

Konečných, 

Kdy sme se ještě mohli hřát.

Hoří tvůj úsměv

A mění se v prach

V popel

A kouř

A tiché opatrné ššš...

Mám ráda ten oheň

Je jak ty- špatný pán.

A sem tam v jiskrách zablýskla

Marně marnivá naděje.

Autor Megan, 02.02.2016
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Mácha, Bufik, enigman, Nikita44, knihomolka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vem trochu kůry březový
do níž srdce je vyrytý.
Přilož na jiskry
lechce fouknout stačí jen
Přihoď třísek pár
co v duši máš zarytý.
A už oheň plápolá,
potom jen pozor dej
kdo k němu vedle tebe usedá.

...píšeš skvěle, jestli můžu, tak si tě přidám k oblíbeným,.
...

25.04.2016 23:18:46 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí