Vzpomínka z pohádky

Vzpomínka z pohádky

Anotace: Kousek z té naší.

Ty víš, že mě to děsí,
stejně, jako strašidla malé děti,
že to, co jsme prožili,
na provaz pověsí,
že zapomeneme na štěstí.

Prázdné místo nevyplní pouhý úsměv,
řekli si pár posledních vět,
ani ptačí zpěv,
opustila jsi můj krásný svět.

Bloudíme světem nocí,
světem, který nezná hranic
s úsměvem a vlastní pomocí,
kde lásku, neměnil bys za nic.

Dávám Ti sbohem,
Lásko ve vzpomínce,
poslední zamávání,
pouštím tvoji ruku,
utírám rtěnku z tvých rtů z mé líce,
tvá něžná slova ztrácejí se v hluku,
už se nechci bít o pozlacené mince,
tvé místo patří vzpomínce.
Autor Jeden_Z_Davu, 02.02.2016
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: boruvka175, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ach nemám slov nádherné... blízká tvorba mému srdci .. St.. :-)

04.04.2016 18:43:00 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí