Když nakupovala v mém krámku

Když nakupovala v mém krámku

Anotace: Ach ta logistika vztahů

Prý pro vodu – a než jsem přibouch
už byla drze v zádveří
A její prsty jemně ždíbou
v mém božidárku k večeři

Zbýváš mi nebo rovnou zeješ?
V regálech svlačci obtočených
zvědavá na mé doprodeje
holíš se na dřeň bílé pěny

Pletánek, co se nerozplítá
Zkusíš to? Rozpadneš se v strach
Na zoubek času thymolitan
A špetka bio na poplach

A v každé lži je zrnko kávy
namleté v punkvě pod povrchy
žádná hned na pult nepostaví
hrozinky běsů, pepře mrchy

Váhavě se má ruka plouží
Maluje po tvé předsmažené
křehčené, zamražené kůži
obraz, co patřil jiné ženě

Pro mě dost, ale tobě málo
Tvůj démon asi tuší… Ví?
V neklidné noci cosi se ti zdálo
Jsou také v tobě nemrtví?

Už vzešlo, ale nevykvetlo
Skoupí se lehce, co je na dně
Skáčeme rájem v nebe, v peklo
A suneme se
ku pokladně
Autor Fluidum, 04.02.2016
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí