Let včiel

Let včiel

Anotace: ...si sladká sťa med chcem nájsť tvoj stred...

Začína byť trošku zima
mrzne mi aj zrak
Skús byť len tak jemne iná
a zohrej ma tak

Že mi zhoria fúzy
obočie i brada
Sadnú na mňa múzy
a budeš ma mať rada

Odoženiem oblak,
ktorý na nás prší
Daj mi pusu,no tak!
Len let včiel nás ruší

Jedna z nich ťa bodne
iskra elektrická
Vravíš,že sú hladné
a že niesi alergická

A keď budem bez fúzov
bez brady a obočia
Môžem smelo povedať,
že na mňa neútočia

Povieme im,okrem seba
máme radi aj ich let
Napikujú na nás z neba
a darujú nám med
Autor džemo, 08.02.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...abych taky sladká byla,
med od včel jsem vyprosila...
...opatlaná přepečlivě
čekám... netvař se tak divně!!
;o)))

10.03.2007 20:55:00 | Cecilka

...pěkná ...co víc říci ...pěkná ...

08.02.2007 09:05:00 | WhiteSkull

nu tož.. pěkná.. hned po ránu :)

08.02.2007 08:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí