Asi láska

Asi láska

Anotace: ...

Každý ti tleská

myslí si, jak jsi nebeská 

a hezká

ale já vím že jsi mrcha

podlá

moudrý prchá

poblouzněni iluzí krásy

domů zvou si tě

bláznů hlasy

nabídnou ti holou kůži 

ty na hrob položíš

černou růži

obrnil jsem se krunýřem 

před tebou,... mordýřem

Autor Freak, 09.02.2016
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí