Obrazy na nebeské bráně

Obrazy na nebeské bráně

Anotace: Klepat?Malovat!

Celou noc malíř črtal na nebeskou bránu
obrazy nahých dívčích těl
až i bůh podivil se k ránu
že ani jednou nezaklepal
a ani jednou nevešel

Když malíř zmizel za oponou roků
a bůh se cítil bez forem
V drahách těch štíhlých dívčích boků
se zakřivoval prostorem
Autor Fluidum, 11.02.2016
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí