Odplulá samota

Odplulá samota

Anotace: Kdysi mohlo to tak být, ale nebylo.

Stejně jako včera, tak i dnes,
budíš se do rán,
kdy spánek tvůj nehlídá ani sousedovic pes,
ale zítra už nemusíš být sám.

Projdeš se po parku,
koupíš si tatranku,
srazíš se na nároží
a při všem zůstaneš svěží.

Následně ve dvou
touláte se půlnoční tmou.
Teplý čaj
nepiješ už sám
a nastal Ti nádherný čas.
Autor Haviko, 12.02.2016
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Althia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí