Zavři oči

Zavři oči

Anotace: ...

Přiměl mě vzbudit se uprostřed zimy,

tancovat s neživým mezi stíny,

navěky upsat svou ztracenou duši

pod jméno tvé vyryté tuší.

 

Milovat nesmím a přece musím,

prý málo jsem trpěla, tak ať víc zkusím,

pak teprve poznám, co je to zločin,

jen stiskni mou ruku a zavři oči.

Autor Páralka, 13.02.2016
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, lostris, Anastacia-Jane, boneslash, Maggot7
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná bolest..

16.02.2017 16:34:03 | Jin&Jang

Krásné, děkuji Páralko

24.05.2016 08:57:39 | JSJ

Nemám slov...tohle je dokonalost.

14.02.2016 14:39:05 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí