Láska pod kůži

Láska pod kůži

Anotace: ..........

Pod kůži si nechám slovo láska tetovat
až poznám tebe pak nebudu litovat.

Až bude mi zima tak jen ty můžeš mě hřát
a já se na tvůj den v práci budu ptát.


Láska pak bude všude kolem nás
je jen na tobě co do vztahu dáš.

Pod kůži necháš si slovo láska tetovat
až poznáš mě pak nebudeš litovat.

Až bude ti zima jen já tě budu hřát
na můj den v práci budeš se ptát.

Závist nebude kolem nás
jen láska co mi dáš.
Autor lostris, 14.02.2016
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí