Valentýn z jiného úhlu

Valentýn z jiného úhlu

Anotace: tuším, že titulek mluví za vše

ve víně pravdu hledá ten, kdo se bál,
že ten, kdo touhou jeho je, by se smál
jen žádné trapné fráze, prostě jen žár,
nejsme my milenci, manželé, ni pár

ti dva už nejsou nic, však jeden stále volá "hej,
pořád tu stojím, tak mě nepřehlížej!"
ten druhý své trable má,
první ho nezajímá

vetřít se do přízně již nejde, zdá se
"Co chce tu tohle přeotravné prase?"
chce jenom pochopit co stalo se a proč
proč cítí se jak psí, či kočičí moč

Ta touha jedem je, co prvního pálí
druhý už nevidí, jak prvního válí
však s prvním jak jen někdo může být rád,
když on sám se sebou se chce jenom rvát?
Autor ArJey, 14.02.2016
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí