Proč to nejde?

Proč to nejde?

Anotace: Je mi zima I mé srdce chladne Naděje stále přežívá, Ale k čemu je mi to platné? I když náš osu...

Je mi zima
I mé srdce chladne
Naděje stále přežívá,
Ale k čemu je mi to platné?

I když náš osud znám
Stále doufám

Po nocích brečívám
Vždyť ty seš ten ideál
V srdci tě stále mám
A tak to bude i dál

I když náš osud znám
Stále doufám

Proč jen nejde vrátit čas
Říct počkej si na mě
Co teď zbyde z nás?
Dva šťastní nešťastní ve tmě

I když náš osud znám
Stále doufám

Moje dny srdce bolu
Mám chuť utopit v alkoholu

Alkohol nic neřeší
Řekne každý vám
Jenže bolest vyléčí
Když nic nevychází nám

I když náš osud znám
Stále doufám

Láska to je překrásný cit
Jak krásný tak bolestný
Nechci jej dál v srdci mít
Co prožívám je otřesýný

I když náš osud znám
Stále doufám

Je toho tolik co vám chci povědět
Ale čas kvapí
Chvíli to bude ješté bolet
Nic už mě nepřekvapí
Autor luka114, 14.02.2016
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkohol nepij,není to řešení...Ale.moc dobře vím,jaký je to pocit.:((
ST

27.11.2020 18:12:28 | Anii

osud si vytváříme...

15.02.2016 13:52:16 | enigman

To sice možná vytváříme, ale s tímhle, bohužel, již nejde nic dělat...

15.02.2016 15:16:55 | luka114

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí