Valentýn

Valentýn

Anotace: K svátku zamilovaných

Svátek lásky lidé slaví,
usmějí se, touhu svou už netají.
Něžné květy dívkám dají,
po líčkách je poboskají.
Srdce svoje do perníku dali
a dívce své je pak podali.
Zamilovaně si v oči hledí,
pak do dálky, víc nepovědí...
Autor lesní víla, 15.02.2016
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí