Ta druhá

Ta druhá

Anotace: ......

Říkáš že mě máš tak rád ale noc se vracíš k ní
bolí když vím že vedle ní skládáš tělo svý
že prý vůni mýho těla miluješ
tak proč než jdeš k ní se sprchuješ
ty jen maskuješ stopy mýho těla
tak moc bych tě tu na jednu noc chtěla
říkáš že ještě není náš čas
a já jen čekám kdy mi svý srdce dáš
říkáš že už brzo od ní odejdeš
ale já vím že k tomu rozhodnutí jen tak nedojdeš
říkáš že mě máš tak moc rád
tak proč mi nechceš svý srdce dát
když vás vidím po ulici jít
pak nechce se mi už žít
nechci a nemůžu bez tebe být . . .
Autor lostris, 15.02.2016
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se na takovýho vykašli..

15.02.2016 19:37:42 | Papagena

A víš, že dnes Malá mořská víla vydala studijní literaturu s překladem, návody a praktickými ukázkami.Tak šup a studovat..:-)

15.02.2016 19:16:07 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí