Víla

Víla

Anotace: ... která zatím tančí sama.

Zavřít oči a letět,
otevřít srdce a cítit,
zahodit ego a vědět,
že Tvoji duši mohu spatřit,
vzít Tě za ruku a toto ti povědět.

Má ženo,
nestrachuj se o mou mysl,
díky Tvé přítomnosti, myšlenky odlétly,
jen tehdy, je-li mezi námi láska, to má smysl,
není náhoda, že naše osudy se v uzel propletly.

Nádech z Tvé přítomnosti,
k mému srdci buď něžná,
nedejme prostor pochybnosti,
zajděme na místa, která nikdo nezná,
tam chovejme se, jako malé děti,
oddejme se pod hvězdami lásce, která nám požehná.

Zavřít oči a za ruku Tě držet,
otevřít srdce a cítit,
zahodit ego a vědět,
že bohatství je do Tvých očí hledět,
že se láska nemůže mýlit,
otevřít náruč a strach zahodit,
s tebou, Vílo, životem protančit.
Autor Jeden_Z_Davu, 15.02.2016
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: boruvka175, zelená víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí