Žít nebo přežívat?

Žít nebo přežívat?

Anotace: ..

ničíš mi buňky, aby se narodily nové.
ničíš mi srdce, abych našla to pravé,
ničíš mi mozek, abych přemýšlela jinak,
ničíš mi mysl, abych nebyla maniak.

narodila jsem se, abych žila,
narodila jsem se, abych milovala,
narodila jsem se, abych dýchala,
nenarodila jsem se, abych přežívala.

Bez tvých polibků,
bez našich hříchů,
tehdy přežívám,
tehdy umírám.
Autor someone.else, 15.02.2016
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, lostris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí