Jedna pusa

Jedna pusa

Anotace: a svět je vzhůru nohama...

Něco jsi ve mně probudil, celá uvnitř hořím,
jedna pusa stačila a své opevnění bořím.
Náhle vidím všechno jinak, čekám na okraji srázu.
Přijdeš? Nebo sama skočím do hlubin pro svou zkázu?
Vidím, co dřív nebylo, či jsem vidět nechtěla?
Struna v D Dur vibruje a ve mě se temně rozléhá.
Přemýšlím nad odezvou, co běží Tobě hlavou,
čas nám snad ukáže, kam naše kroky povedou...
Autor Kutinečka, 16.02.2016
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí