Milovat

Milovat

Anotace: Co je to milovat?

Sbírka: Krásný širý svět

Milovat? Co je to?

Jen pouhé slovo.
Snad je synonymem
pro roucho Adamovo.

Jen obyčejné slovo,
co z písmenek se skládá,
ale kvůli němu
někdo z nás strádá.

 

Vždyť je to jen slovo hloupé,
jako třeba brambora.

Už nemá žádný význam,
když s ním každý vyorá.

To slovo neskrývá city,
ty se v „srdci“ nachází.

Však tohle pouhé slovo
náš život provází.

 

Popisujeme jím nepopsatelné:
ten divný pocit, to bláznovství a chtíč.

Však říkáme ho, kdy se zachce,
a tak vemte na mne tyč!

Nelžeš si? To vážně miluješ?
Nebo jen říkáš slova bez významu.

Koho tím vlastně urážíš?
Kdo je další na seznamu?

Autor Maggot7, 17.02.2016
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí