Pár drobných neřestí

Pár drobných neřestí

Anotace: Chci žít teď, o nebi nechci snít, tak živím v sobě hřích, je čistý jako sníh, a přísahám, že se cítím líp...

 

 

Chci žít teď

o nebi nechci snít

tak živím v sobě hřích

je čistý jako sníh

a přísahám, že se cítím líp

 

Teď v rukou držíš můj svět

líbám tvoje rudé rty

všechno špatný tady nech,

věci nedokončený

 

O lásce nikdy nic se nedozvíš

je snad zakletá

jen ty a chvíle přítomná

věčný stopy zanechá

 

Uniknout těžké může být

z vláken neviditelných sítí

když pohledy skryté

věční milenci na těle zas cítí

a my jsme jejich část

a touha je tu zas, ona zabijí nás

 

Neptej se víc

kdy najdeš lék

na všechny starosti

když ke svobodě z pout

stačí pár drobných neřestí

pár drobných neřestí

ty a pár neřestí

 

(Hanuš Šparlinek,18.2.2016)

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Hanuš, 18.02.2016
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: fijalka, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí