Pod rouškou noci..

Pod rouškou noci..

Anotace: ........

Pod rouškou noci
ulehám do postele,
dávno nepočítám
všechny noci probdělé.

I Ty má lásko
ve snách se touláš,
sleduji mlčky
jak se pousmíváš.

Pohladím vlásky Tvé
a na rty políbím,
opatrně a zlehounka
ať Tě neprobudím.

Pak i já konečně
oči své zavírám
a ve Tvém náručí
pozvolna usínám...

Autor WIRUS, 19.02.2016
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí