Recept na dokonalost

Recept na dokonalost

Anotace: Upeč si to dokonalé!

Recept na dokonalost

Nasbírej intelekt, krásu a eleganci,
přidej hlas, který neomrzí,
Přimíchej cit, něhu a dominanci,
a k tomu pozitivní myšlení.

To vše smíchej s hravostí,
smyslem pro detail, či estetiku.
Okořeň znalostí
a rozděl lásku od zvyku.

Uschovej na temné, místo,
a rozpal na optimální teplotu.
Ochutnej, ať máš jisto
a pomalinku si připrav polevu.

Jazýčkem zkus, jak sladká je,
z teploučka vytáhni to, co je hotové.
Hotová dokonalost, a jak krásně voní!
Nebo si to pleteš s láskou mojí?

Nikdy se jí nenasytíš, chceš stále více!
Ta dokonalá vůně, ty ingredience!
Porce je jen jedna
pro toho pravého však beze dna!
Autor intellect_wench, 19.02.2016
Přečteno 665x
Tipy 6
Poslední tipující: randalll, Robin Marnolli, Jort, bogen, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a když se to nepovede - co si navaříš, to si sníš..! :-) vtipné a dobře napsané...

19.02.2016 21:53:40 | bogen

... věru :-)

28.02.2016 02:14:55 | randalll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí