Dnes je dnes

Dnes je dnes

Anotace: ...

Včera spolu byli jsme
Nebyli to jen minuty
Neznám lepšího odpoledne
Ale zpět do reality

Když jsme si zas uvědomili
Jak na tom jsme
Všechno jsme zahodili
Všechno šlo do háje

I když řekli jsme si:
"Nic to samozřejmě neznamená"
Něco to bylo přeci
Jsem naivní a hloupá

Pokud jsem taková já tak i on,
Řekl mi.
Chci aby měl klon
Bylo by to příjemné přeci

Včera bylo včera,
Dnes je dnes
Jak špatná je nevěra?
Špatná jako to dvoučárkované es
Autor luka114, 21.02.2016
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí