Promlčená láska

Promlčená láska

Anotace: Nevím, co k tomu dodat...

Mé srdce zpívá tajně píseň tobě,
o promlčené lásce, co nosím v sobě.
Za dlouhých zimních nocí o tobě sny snívám
a ráno bez tebe jen prázdný bývám.

Každá chvíle s tebou tak krátká se zdá,
minuta co minuta bez tebe je tak zlá.
Všechno na světě bych za trochu tvé lásky dal,
svou vlastní krví bych si tvé jméno psal.

V naději nedoufám, svůj pláč před tebou skrývám,
skoro už nedýchám, sám bez lásky baladu zpívám.
Těžké je mlčení, ale vyznat se ti bojím,
o všem jen přemítám, když u tvých dveří stojím.

Je těžké žít bez toho, na kom mi tak záleží,
chci se zeptat na otázku, jež mi náleží.
Z pocitu, že už mám na kahánku dál odcházím,
cestou trnitou sám se navěky trmácím...
Autor S.Tomas, 08.02.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí