Dívka s jemným hlasem

Dívka s jemným hlasem

Anotace: Pro neznámou krásku, kterou jsem potkal ve vlaku ...

Mám rád úsměv upřímný

rád mám modré nebe

sníh bílý co zebe

řev bouře krutě nesmírný

 

mám tak rád a tak mnoho

stále více krásy

zpěv ptáků stromů pásy

jsem šťastným a co z toho

 

a tak snažím se zpestřit svět

a tvořím nový zdá se

a je to krásná práce

jak šlechtit skvostný květ

 

proč píši Vám ta dlouhá slova

proč jen jsem tak smělý

a každý den tak bdělý

proč chci hory zdolat

 

Vaše tvář je pro mé oči lasem

Váš úsměv kouzelnou táhne silou

Vaše oči příbuzné s trojskou Helenou

blednou před jemným hlasem

Autor Vyvrženec, 23.02.2016
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Treba příště pojede zase stejným směrem :)

24.02.2016 23:31:37 | Lioness

Doufat je více, než si mohu dovolit a přát si je více než mohu věnovat. :)

26.02.2016 17:22:27 | Vyvrženec

ach jak líbezné to dílo... přenádherné... ..

23.02.2016 22:09:41 | tvořilka

ach jak milá ... kritika? :) děkuji

23.02.2016 22:13:23 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí