CHCI A NECHCI

CHCI A NECHCI

Anotace: PRO LÁSKU

Chci dojít až tam

kde Slunce k spánku uléhá


Chci poznat svět

kde jeden na druhého spoléhá


Chci aby se smály Tvé oči

jak malému děcku na kolotoči


Nechci vidět Tvé srdce strádat

budu Ti jen sítě štěstí spřádat


Chci pokorně svou hlavu klopit

v Tvém náručí se denně topit


Ano to chci ...


Autor randalll, 01.03.2016
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Jenda P., Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí