Co pro mě znamenáš...

Co pro mě znamenáš...

Anotace: Jsi západ slunce v jižních krajinách, oáza ve vyprahlých pustinách...Jsi vším, co ráda mám...

Jsi západ slunce v jižních krajinách,

oáza ve vyprahlých pustinách.

Být bez tebe je nejvyšší trest,

trest větší než vzdát výstup na Mt.Everest.

 

Jsi kapky bubnující na střechy domů,

jsi zvuk těch nejsilnějších hromů.

Jsi odpovědí na otázky, na které se ptám,

jsi ztělesněním všeho, pro co slabost mám.

 

Jsi dusný mořský vzduch do nosu bijící,

jsi vůně vypraného prádla ve větru vlající.

Jsi řeka omývající nohy mé,

jsi tím, pro co bije mé srdce jediné.

 

Jsi čerstvá jarní tráva zelená,

jsi důvod, proč se mi podlamují kolena.

Jsi červánky na jinak modré obloze letní,

jsi svit pouličních lamp poté, co se setmí.

 

Jsi zvuk sněhu pode mnou křupající,

jsi barvy listů na podzim se měnící.

Jsi příčinou, proč smutek tak rychle odezní.

Jsi ještě mnohem víc, jsi má energie pompézní.

Autor Manicka18, 02.03.2016
Přečteno 701x
Tipy 1
Poslední tipující: Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí